Ervaringen van clienten

tarotlezeres

 

 

 

 

29/12/2017 Entertainment opdracht in Oostduinkerke België op het strand

“Marjon het was weer top! Veel mooie reacties gekregen ondanks de regen en wind. Tot de volgende opdracht! Een pluim vanuit Belgie.

John Entertainment”

03/01/2018  ons 4tjes uit Oisterwijk

“Uit nieuwsgierigheid een consult aangevraagd voor mij en mijn beste vriendin. De avond zou bij mij in huis plaatsvinden en ik dacht dat onze mannen geen interesse zouden hebben maar dat had ik mis. Ook zij waren snel gefascineerd en sloten zich aan aan de grote tafel in de keuken. Het werd een avond om nooit meer te vergeten met een lach en een traan. Marjon kon ons precies vertellen wanneer we iets over onze ouders vroegen, wie er wel en niet nog ‘onder ons waren’. Wie eigen bedrijven hadden en wie niet en vooral hoe het ervoor stond, wat ons te wachten stond en nog veel meer wat ze nooit had kunnen weten. Ook over mijn kersverse plannen betreffende inkoopreizen die nog niemand wist, kon ze me veel vertellen.We hebben afgesproken dit ieder half jaar te herhalen, een soort update van het hier en nu.

lfs van ons 4tjes uit Oisterwijk”

29/01/2018 Tarotconsult aan huis  ‘J’

“ik had het ooit eerder gedaan maar zo lang geleden dat ik niet wist wat ik kon verwachten. Het was een aangename ontmoeting en i.p.v. het geijkte verhaal wat ik hoor in de late uitzendingen van Astro TV was dit consult veel meer “to the point”. Ze zei rake dingen, vooral over mijn karakter en mijn handelswijze en reacties op situaties. Ze hield me een duidelijke spiegel voor en gaf me handvatten om anders met dingen om te gaan”

25/10/2014 super leuke reactie na avondje Tarot ter verrassing voor een jarige vriendin, georganiseerd door haar vriendinnengroep in Amersfoort
“Nooit had ik kunnen bedenken dat ik die vrijdagavond een van de beste tarotlezeressen ever zou ontmoeten. Ik had voor die avond een afspraak met een vriendin gemaakt om gezellig koffie te gaan drinken en bij te kletsen, maar in plaats van koffie kreeg ik mijn beste vriendinnen, sushi, wijn, en een tarotlezeres!
Ik moet nog steeds lachen om het moment dat ik mijn hoofd de hoek om stak, terwijl ik vroeg: “Wat is de verrassing, een striptease?” en oog in oog met jou kwam. Vond het wel even gênant, maar gelukkig kon je er wel om lachen! 
Je gaf me de tijd om uit te stuiteren, om de meiden even op hun kop te geven en om te aarden, ik moest eerst rustig worden voordat we konden beginnen. En toen begon het. Ik heb me gelijk open durven stellen voor je: de manier waarop je praat en de manier waarop je kijkt geeft warmte en veiligheid, waardoor het makkelijk is met je flow mee te varen. Je accepteert degene tegenover je zoals zij is, je doet niet belerend en je hebt geen mening over de denkwijze en keuzes van die persoon. Dat zorgt voor een veilig gevoel.
Je hebt de tijd voor me genomen, mijn vragen beantwoord en mijn emoties gezien en gehoord; heel belangrijk in dit soort sessies. Ik zag je reactie op mijn gemoedstoestand in je ogen; je voelde mee, je werd blij, je werd verdrietig, je moedigde aan en je stelde gerust. Het was een spiegel, en het was fijn.
Wat ik ook fijn vond is je eerlijkheid; je probeert niets mooier te maken dan het is. Jij ziet, voelt en hoort iets, en dat is wat je doorgeeft. Je maakt het niet mooier, niet beladener, maar ook niet simpeler. Jij zegt gewoon wat het is. En je laat de ander de ruimte om het te interpreten en te voelen zoals het binnenkomt.
Al met al; ik – en ook mijn vriendinnen want zij hebben zo een beetje hetzelfde ervaren – heb een heerlijke avond gehad met heel veel inzichten, en vooral de nodige schop de goede richting op…
Dankjewel! Fijn je ontmoet te hebben, ik ga zeker nog een keer bij je terugkomen!
Liefs,
Özgül”

07/09/2014 Oosters feest op sportpark ergens in Brabant (locatie en namen ivm privacy verwijderd)
“Marjon, ik ging voor je zitten en het eerste wat je zei, nadat ik mijn kaarten had gelegd, was: wie gaat of denkt erover om te gaan scheiden? Je was nog zo discreet om te vragen of het indien ik het zelf niet was, eventueel één van mijn kinderen kon zijn of een hele goede vriendin van me. Ik sloeg gelijk dicht want ik ging wel bij je zitten maar had niet verwacht dat je werkelijk dingen kon zien. Het was tenslotte een entertainment middag en ik dacht, ach wat, ik ga voor de lol ook zitten. Ik had er namelijk met niemand over gesproken en keek ook meteen schichtig om me heen of iemand het gehoord had.  Jeetje en al wat je daarna zei…ongelofelijk! Een paar dagen daarna belde ik je voor een consult aan huis. Ik wilde meer weten. Nou ik kreeg meer te weten. Je hebt mijn ogen geopend en mij voor keuzes gezet. Ik had zoveel vertrouwen in je dat ik de week daarop ook mijn man een consult bij jou cadeau heb gedaan. Ook hij kwam enthousiast terug terwijl hij enorm nuchter is. Sindsdien gaat het wat beter met ons en denken eraan om samen terug te komen. Een soort relatietherapie, uit elkaar gaan kan nog altijd. Eerst alles proberen. Dank je wel voor je helderheid en openheid en het gemak waarmee wij makkelijk met je konden praten. Je oordeelt niet maar laat me nadenken…
Bedankt (anoniem)”

10/05/2014 Entertainment Keukenhof door Marian van Ruitenbeek Hoogland
“Voorspelling geld uit pensioen
Marjon vertelde mij op de Keukenhof dat ik een pensioentje over het hoofd zag en ik kreeg nog geld van de verzekering. Zelf had ik geen idee, maar ben toch de zolder opgedoken en heb mijn financiën eens goed uitgezocht. Ik sta nog steeds versteld, want het bleek allemaal precies te kloppen.
Er stond nog wat pensioen op een rekening!! Als ik niet had gebeld naar het pensioenfonds, had ik het nooit geweten. Het pensioenfonds zelf had hierover nooit gebeld.
Naar aanleiding hiervan ben ik verder gaan spitten en ik heb ook verzekeringsgeld over het hoofd gezien. Nooit aan gedacht zelf en de verzekeringsmaatschappij had mij ook nooit gebeld. Nogmaals hartelijk bedankt!!!
 Nog steeds ben ik erg onder de indruk van het gesprek dat ik had met Marjon. Ze vertelde met behulp van de tarot kaarten en haar eigen sterk ontwikkelde intuïtie ook dat mijn vriend en ik samen oud zullen worden. En dat ik met mijn werk op de goede weg zit.
Later heb ik Marjon nog een keer gesproken omdat ze zo’n indruk op me gemaakt had. Ze vertelde toen nog veel meer over mijn werk en mijn kinderen, en ik vertrouw erop dat het in de toekomst ook allemaal waar blijkt te zijn. Ze vertelde ook iets wat minder leuk is om te horen, maar ik ben heel blij dat ik het weet. Hoe ze het doet, weet ik niet precies, maar ik heb nog nooit zoiets bijzonders meegemaakt.”

15/02/2014 Verrassing/relax dag in oosterse sfeer dames Huissen
“Hallo Marjon, nog even langs deze weg een bedankje voor jouw bijdrage aan onze gezellige dag. Je was het hoogtepunt en er wordt nog veel over je gesproken. Je hebt de dames integer de weg gewezen en hun vragen beantwoord. Ze waren onder de indruk…”

07/02/2014 de meiden van de WHITE TAROT 18 year BIRTHDAY PARTY in Hilversum
“Het was geweldig! Wat jij allemaal weet te vertellen over ons, super! Je hebt ons echt verbaasd. Geweldige avond gehad, bedankt nog voor dat extra uurtje. Zal zwaar geweest zijn voor je, 5 uur achter elkaar voor 33 meiden. Super bedankt, we zullen je niet snel vergeten. Misschien mijn volgende verjaardagsfeestje een idee?;-)”

24/01/2014 Ayesha
“Heeeee Marjon!!! Ik ben net thuis… aww…super dank je wel voor de januari aanbieding van 35 euro…alle beetjes helpen….je bent echt mijn grootste engel..jouw hulp… jouw woorden.. jouw adviezen die doen me echt heel veel en ik kan me nog niet verbaal goed uitdrukken hoe dankbaar ik jou wel niet ben, maar als je mijn hart zou kunnen lezen/voelen dan ben jij echt mijn held!!!! Dit was nu mijn 3de consult bij jou en jij en ik merken goede vooruitgang dus tot gauw weer en ik ga verder met mijn ‘huiswerk’. De moodboards zijn me eindelijk duidelijk en leren me veel en ik onthoud de kleur rood;-)). Ps wat een gezellige sfeer bij jou!”

22/01/2014 Damesavond Delft (anoniem)
“Geweldige avond gehad Marjon. Je bent duidelijk, niet zweverig en vooral coachend. Alle drie zijn we ontzettend geholpen terwijl we zo verschillend erin stonden met erg uiteenlopende vragen. We gaan je zeker opnieuw raadplegen. Kom je dan weer naar Delft;-)? P.s. Marjon; het servies wat je zag vliegen in de kaarten wat we niet thuis konden brengen…’s avonds is mijn kroeg compleet “verbouwd”‘ alle ruiten in gegooid door hooligans!!;-((”

11/01/2014 Amsterdam Noord (anoniem)
“Hey meid, wat waren we eraan toe zeg! Goed consult en gelukkig neem je geen blad voor de mond, soms is de waarheid hard maar opent deuren die ik normaal niet durf open te gooien. Ik ga eraan werken en zal je het resultaat/vooruitgang over een maandje laten zien, dat beloof ik. Ook mijn dochter en moeder waren blij met je woorden. We houden je op de hoogte! X”

27/12/2013 Tiel (M)
“Lieffff dankje voor je pouwer gister avond en dat nog wel op kerstavond, ju ben er altyd voor my, wadeer het mega k ga me klaarmaken voor een zware tijd x”

30/11/2013 Melek (gastvrouw van avondje met 18 dames bij haar thuis)
“Hi Marjon, je hebt wel veel los gemaakt bij de dames! Ze waren allemaal verrast door je werkwijze, oprechtheid en helderheid. Jaaa, later kwamen natuurlijk nog meer vragen omdat ze merkte dat je wist waar je het over had en je goed de issues waar ze mee zaten kon blootleggen. Ze wilde meteen weer naar boven en jou nog meer vragen .. Maar ik zei nee, jullie weten nu hoe het werkt de volgende keer goed voorbereid gaan zitten. (15 minuten p.p. is dan te kort) Dus ze komen voor meer terug maar dan op persoonlijke consult bij jou. Ik heb ze jou visite kaartjes gegeven en je website gedeeld. Het smaakt naar meer!!;-) We spreken gauw wat af !”

23/11/2013 Suzanne Peters (persoonlijk consult na een ervaring op een meidenconsultenavond)
“Jij beseft je nu niet hoe gelukkig jij mij en mijn kinderen met name xxxx maakt. Door ons vertrouwen te geven… Mij kunnen aangeven dat ik hierop mag vertrouwen. Voel me weer een meisje van twaalf die dan nu haar 2e fiets krijgt;-).. kon al vanaf 7 uur niet meer slapen. … EINDELIJK goede tijden voor ons!! Jij coacht ons de goede kant op. Zooooooooooooo enorm bedankt!”

4/11/2013 Ayesha
“Hi Marjon, wilde je nog even via deze weg laten weten dat de consult mij gisteren heel erg goed heeft gedaan. Het geeft mij hoop en vertrouwen dat het goedkomt en uiteraard snap ik ook wel dat er werk aan de winkel is. Je praktische voorbeelden blijven bij mij hangen evenals je uitspraak dat ik veel engeltjes om me heen heb. Stiekem geeft me dat ook weer steun en motivatie. Ik ben heel erg benieuwd wat er straks uit mijn moodboard komt 🙂 echt super mega bedankt!!!! Je was voor mij meer een mental coach, zo’n idee had ik. En absoluut niet zweverig. Thanks en tot half december!!!”

31/10/2013 Suzanne Peters (meidenconsultenavond Veghel)
” Lieverd, je bent een mooie spiegel! Doortastend en vertrouwd direct… Het was weer een magische avond! Weer wat hartjes laten rusten jij… thank you so much! Liefs x”

02/08/2013 Elizabeth van der Vlugt
“Ik ben een vrouw van weinig poespas en behoorlijk kritisch en zag dat Marjon ook heel nuchter en to the point mij op weg hielp met mijn prangende vragen. Dat stemde mij positief en ze kwam zeker niet zweverig op mij over. Ik ben nog twee maal vaker bij Marjon geweest en ook die ervaringen waren bijzonder helder en positief. Ik verwacht in de toekomst weer naar Marjon te willen gaan”

23/07/2013 Els
“Ik sukkelde al een tijdje met een behoorlijke burnout. Ik had mijn baan verloren en voelde me vrij kwetsbaar door die situatie. Bij Marjon vond ik steun door haar begrip en invoelende benadering. Haar heldere kijk op mijn situatie heeft mij de kracht gegeven om mijn situatie te verbeteren en zodanig te veranderen dat ik weer het gevoel heb regie over mijn eigen leven te hebben. Dat heeft geresulteerd in mijn grenzen goed bewaken en nog mooier, een nieuwe baan!”

15/09/2012 Diana van Laar ( eigenaresse café ’t Mandje Amsterdam)
“Hoewel Kaartlezen door veel mensen misschien niet zo serieus wordt genomen, levert Marjon op een integere manier af wat zij aanbiedt. Persoonlijke, relevante informatie aan haar cliënten. Deze cliënten zijn altijd zeer tevreden na hun consult met Marjon. Dus de moeite waard!”

28/3/2012 Monique Jansen
“Ik was sceptisch en zoekende naar antwoorden, omdat ik van alles meemaakte in korte tijd en wat meer houvast zocht. Marjon heeft mij handvaten aangereikt waardoor ik mij minder onzeker ging voelen en ik meer mijn eigen koers kon gaan varen. Ik ben blij dat ik toen de stap heb gezet om een tarotlegging bij Marjon te gaan doen.”

01/05/2011 Suzan Bergmans
“In 2011 heb ik mijn eerste consult gehad bij Marjon en zij heeft mij veel antwoorden gegeven over mijn gezinssituatie en ook werk, waar ik veel aan heb gehad. Sinds dat consult bezoek ik Marjon met regelmaat.”

22/12/2010 Peter Balk
“Wat ik zo erg fijn vond toen ik bij Marjon kwam, was dat ze heel snel kon aangeven waar de zere plekken bij mij zaten en wat ik daar vooral zelf aan kon doen. Marjon kwam heel warm en integer op mij over en dat voelde heel vertrouwd en ook betrouwbaar”!

Designed by Marjon van Grinsven