Tarot als entertainment

tarot-entertainingLaat uw gasten de Oosterse Wereld betreden door de Magie van de Tarot!

Sinds enkele jaren beoefen ik tarot uit op FEESTEN & EVENEMENTEN. Gezien de rij mensen die op zulke evenementen op een consult van mij wachten weet ik zeker dat veel mensen dezelfde fascinatie over tarot en voorspellingen delen. U kunt mij inzetten als originele entertainer op uw feest/beurs!

De Magie van de Tarot

Ik vertel uw gasten op een luchtige, geestige, niet zweverige maar altijd correcte manier wat de kaarten vertellen. Mijn jarenlange ervaring en opleidingen als tarotlezeres geven hen het juiste inzicht. 
Consulten op feesten en evenementen duren circa 7 minuten per gast en kan, indien wenselijk, aangepast worden naar het aantal belangstellende gasten per avond (10-12 gasten p/u). 5 minuten lijken kort maar uw gasten zullen versteld staan hoe ik in die korte tijd to the point kom. 
Door de Oosterse sfeer die ik meebreng wanen uw gasten zich even in andere wereld; de Wereld van Magie.
Een absolute uitdaging en unieke aanvulling op bruiloften, (bedrijfs)feesten, openingen, winkelcentra activiteiten, markten en beurzen.
• Indien wenselijk breng ik mijn tarottent (1.50m x 1.50m) mee.
Vraag naar de speciale entertainment tarieven en voorwaarden. 00316 10 78 77 73 / tarotlezeres@gmail.com

pic20141027203751-1

 

Please add your e-mail in Contact Page > Contact Form E-mail.

Designed by Marjon van Grinsven