Werkwijze

tarotlezeres

Onzichtbaar wordt weer zichtbaar!

Nadat wij telefonisch een afspraak gemaakt hebben, ontmoeten wij elkaar voor uw spiritueel consult op de afgesproken locatie.
Na een korte introductie van mijzelf, starten wij met het leggen van uw tarotkaarten. Daarna heeft u alle gelegenheid om uw specifieke levensvragen te stellen, die betrekking hebben op uw huidige levensomstandigheden en de eventuele veranderingen die u graag wilt bewerkstelligen.

Met behulp van de tarotkaarten kunt u zien wat uzelf concreet kunt doen om de situatie, indien gewenst, te veranderen en meer naar uw hand kunt zetten. De kaarten die u trekt op een consult zijn niets meer dan uw onderliggende gedachten, uw onderbewuste die zich als een spiegel openbaren in de kaarten.

Aan mij is dan de taak de kaarten te vertalen naar uw verhaal. Uw valkuilen, hindernissen, obstakels, sterke en zwakke punten maar ook uw ambities, talenten en passies worden zichtbaar. Tijdens zo’n consult krijgt u antwoorden op vragen zoals: Waarom loop ik vast? Waarom gebeurt me dat iedere keer weer? Waarom voel ik me zo onzeker? Wat houdt me tegen stappen te nemen? Waar ben ik bang voor? De tarot laat u patronen zien waar u in verstrikt bent geraakt. U herkent uw eigen handelen, valkuilen en angsten. Wanneer u dit alles ziet en herkent, is handelen naar een volgende stap veel makkelijker. U stapt weer in uw eigen kracht en kunt de uitdagingen aan. Onzichtbaar wordt weer zichtbaar!

Mocht u foto’s willen meenemen waar u vragen over heeft, dan is dat altijd mogelijk.

Designed by Marjon van Grinsven